MAATREGELEN RONDOM COVID-19

Sinds 1 juni is de Nederlandse horeca weer open. U bent dus weer van harte welkom bij Fantostisch. Wel is het handig om deze informatie goed door te lezen. 

Vanaf 1 september 2020

Fantostisch is weer volledig open. Wel werken we met aangepaste openingstijden en dienen wij ons te houden aan de maatregelen van het RIVM en het kabinet. Dat betekent dat u verplicht bent onze Corona-checklist in te vullen. Hierop vult u in of u klachten heeft en schrijft u contactgegevens op. Hierdoor kan de GGD, in geval van besmettingen van COVID-19, contact met u opnemen. 

Terras

Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van Fantostisch is een terras ingericht. Hiervoor is reserveren niet verplicht. Wel dient u zich te houden aan het maximale aantal van 4 personen per tafel. Ook vragen we u om thuis te blijven als u last heeft van de bekende Corona-gerelateerde klachten.   

Openingstijden

Fantostisch is vanaf 1 juni op de volgende tijden geopend:

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG GESLOTEN
WOENSDAG 11-16

DONDERDAG 11-16
VRIJDAG 11-18

ZATERDAG 11-18
ZONDAG 11-16

Meer informatie

We begrijpen dat een bezoek aan de horeca in deze tijden veel vragen oproept. We zullen ons uiterste best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 06-14039425.