Fantostisch sluit per direct haar deuren. 

 

Ik 1 oktober 2019 kreeg ik de sleutel van mijn droom: Een lunchroom en tostibar in het centrum van Apeldoorn. Vol goede moed en met een enthousiaste club mensen begonnen we aan Fantostisch. Anderhalve maand later gingen de eerste tosti’s over de toonbank en was die droom werkelijkheid geworden. 

 

Helaas werd ook Fantostisch in 2020 getroffen door de coronacrisis. Een gedwongen sluiting, het aanpassen van de openingstijden en daarmee ook het concept van Fantostisch en alle overige maatregelen zorgde ervoor dat ook wij in zwaar weer terecht kwamen. 

 

Lang heb ik gepuzzeld, nagedacht en geprobeerd het tij te keren. Maar ondertussen werd het steeds lastiger om het bedrijf draaiende te houden. Daarom moest er een knoop doorgehakt worden. 

 

Deze beslissing is uiteraard niet leuk en doet pijn. Maar ik denk wel dat dit de enige juiste beslissing is. 

 

Via deze weg wil ik graag mijn dank uitspreken naar iedereen die heeft geholpen of op wat voor manier betrokken is geweest bij Fantostisch. Aan iedereen die langs kwam, of dat nou na het stappen of op woensdagmiddag was. Ik heb Fantostisch ervaren als een waanzinnig avontuur. De uitkomst is niet hoe ik hoopte dat het was, maar de weg ernaartoe was waanzinnig. 

 

Dank!

 

Jeroen Stob

Eigenaar Fantostisch

Bel de Tosti-Hotline!
06 - 14039425

Of check onze socials!

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Credits: InDeBuurt Apeldoorn